Vestergaard æsker

EN VIRKSOMHED AF GENERATIONER

Historien om Vestergaard Æsker begynder i 1952. Dengang var kunderne især håndværkere og industrivirksomheder. Selvom mange af vores æsker i dag lander i modebutikker og som indretning af private hjem, er vi stolte over at være en del af Danmarks industrihistorie.

GRUNDLÆGGELSE

Christian Vestergård startede i 1952 firmaet JYDSK FIBER på Langemarksvej i Horsens. Firmaet leverede emballage og opbevaring til erhvervsdrivende, f.eks. indretning af varevogne og værksteder. I begyndelsen af 90'erne overtog sønnen Kristian Vestergaard JYDSK FIBER, som derefter fik navnet COMTEC. Samtidig flyttede virksomheden til Silkeborg, hvor det var indtil 2010.

I 2006 overtog tredje generation produktionen. Kim Vestergaard videreudviklede design og sortiment under navnet Papanden. I 2014 skiftede navnet til Vestergaard Æsker for at finde frem til familiens kerne.

HÅNDLAVET I DANMARK

I dag foregår æskeproduktionen hos Vestergaard Æsker manuelt og efter de samme metoder, som er anvendt gennem generationer. Dette udgør en høj kvalitet og gør det muligt at producere efter særlige mål.